Eindhoven 040 - 311 32 00 info@tattoogone.nl

De behandeling

De Behandeling  

Voorafgaand de behandeling kijken we samen naar de tatoeage, hierbij moet je denken aan de grootte en diepte van de tatoeage, de kleur van de tatoeage, de gebruikte inkt, de locatie van de tatoeage, de conditie van de huid en of dat de tatoeage is gezet door een amateur of professional. We bespreken samen de mogelijkheden en u krijgt vooraf altijd een prijsindicatie voor wij beginnen met de behandeling. Wij koelen de behandelde plek vooraf, tijdens en na de behandeling om de behandeling zo prettig mogelijk te laten verlopen. 

Let op wij behandelen enkel zwarte tatoeages.

    Richtlijnen in hoeveel behandelingen je nodig zal hebben zijn dus moeilijk te geven. Soms zijn 4 behandelingen al voldoende voor een cosmetisch acceptabel resultaat. Soms is na meerdere behandelingen nog restpigment aanwezig. 

    Helaas is het niet mogelijk om mensen met een negroïde huid te behandelen. Bij mensen die niet gezond zijn, medicijnen gebruiken of onder doktersbehandeling staan dient vooraf een arts te worden geraadpleegd. Verder wordt een laserbehandeling niet uitgevoerd tijdens de zwangerschap en mag men niet overgevoelig zijn voor licht of andere laser gerelateerde behandelingen.

    ”De pigmenten worden opgesplitst in kleine fragmenten
    en afgebroken door lichaam eigen stoffen”